MEDLEMSKAP OG NYE SYKKELKLÆR

Postet av Fiskum IL - Sykkel den 7. Apr 2017

Alle som har bestilt Fiskum IL sykkelklær i nettbutikken til Spiuk, kan fra 6 april 2017 hente disse på Bjørn Myhre Sport i Krokstadelva. Klærne ligger i pose med ordreseddel med bestillerens navn. Si navnet og du får posen. Klubben har egen klubbrabatt på varer i butikken. Spør om pris og si du er fra Fiskum IL.

I midten av mai åpner nettbutikken på ny med mulighet for ny bestilling av Fiskum IL sykkelklær. Både drakt, jakke, regnjakke, vest, lang bukse ol.

Som medlem i Fiskum IL sykkelgruppe får alle en drakt (bukse og trøye) gratis og får klubbrabatt på de andre sykkelklærne, som lang jakke og lang bukse. Det er viktig at du er meldt inn i klubben før bestilling.

Påmelding i klubben og sykkelgruppa gjør du gjennom nettsiden Min idrett: https://minidrett.nif.no. Opprett ny bruker og følg instruksen. Kontakt kundeservise der hvis du trenger hjelp.

Du kan alternativt kontakte Fiskum IL gjennom Monica Hagaseth på e- mail eller SMS til: Medlem.fiskumil@gmail.com, 982 97 628

Vi trenger:

-Navn

-Adresse

-Telefon

-Fødselsdato

-E-post

-(Foresatt)

-Hvilken gruppe du ønsker å begynne i:

oSykkel

Man må være medlem av klubben for å være medlem av en gruppe. For medlemskap i klubben, har vi familiemedlemskap, så si gjerne ifra dersom dere skal kobles opp mot andre familiemedlemmer.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline